jueves, 27 de junio de 2013

Café Tacuba volverá a Barcelona

El próximo 18 de julio, el grupo mexicano Café Tacuba vuelve a Barcelona. En este caso los encontraremos en Barts (Av. Paral·lel, 62, de Barcelona), a un precio de 25 € por un concierto, como siempre, irrepetible.
Després de cinc anys, Cafè Tacuba torna a l'escena musical del rock en espanyol amb El Objeto Antes Llamado disco (Universal Music, 2012). L'àlbum està format per 10 temes inèdits, que van ser gravats en quatre sessions especials a les ciutats de Buenos Aires, Argentina; Santiago, Xile; Mèxic DF i Los Angeles, CA. 
Les seves noves cançons van ser produïdes pel mestre Gustavo Santaolalla, guanyador de 2 premis Oscar i múltiples premis Grammy. L'estiu passat, la banda va arrencar la seva gira interna
cional als Estats Units, on es van presentar a Nova York, Dallas, Chicago i Los Angeles, per després tocar a Xile, Argentina, Uruguai, etc. Amèrica del Nord, Mèxic i Amèrica Llatina van ser testimonis del seu gran èxit, posicionant-los com una de les bandes més importants de música independent, tocant fins i tot al festival Coachella2013.

No hay comentarios: