jueves, 19 de mayo de 2011

A dos meses del fallecimiento de Joaquim Ibarz

Los periodistas Isabel Galí, Domènec Subirà i Carlos Díaz han hecho un homenaje virtual a través de su portal de Internet, "La Panamericana", al periodista de Zaidín Joaquim Ibarz, que falleció hace dos meses y que fue uo de los máximos difusores de la cultura mexicana en Catalunya. Dice así:
Ja fa més de dos mesos que vam rebre la noticia de la mort d'en Quim Ibarz i direm allò tan sentit però tan cert, perquè és cert, que el trobem a faltar. Sobretot en moments com aquests d'ara, preparant el viatge de principis de juny per les eleccions al Perú, on ell hagués fet de lligam entre els corresponsals que estan a Mèxic, els que estan a l'Argentina i els que estem a Colòmbia.
Aquest petit homenatge amb fotografies i música és obra dels companys de la delegació de Televisió Espanyola a Mèxic, que durant anys han compartit moments i recollit material gràfic sobre ell. Només cal fixar l'ull en algunes de les imatges per comprovar tot el que va viure. El segon video és una reflexió en veu alta dels corresponsals de Clarín, ABC i La Nación de l'Argentina.

No hay comentarios: