martes, 2 de mayo de 2017

Text de l’escriptor mexicà Juan Villoro al cicle Elravalésteatre

El Raval, centre neuràlgic del nou teatre

Com cada any, el Centre Cívic Drassanes organitza el cicle Elravalésteatre, un cicle d’obres escèniques a càrrec de petites companyies independents

El cicle Elravalésteatre s’ha convertit en un esdeveniment fix del calendari de programació del Centre Cívic Drassanes. Cada any, a començaments de maig, el Centre s’omple de joves companyies de teatre, d’obres singulars, de màgia i d’emocions, i la dramatúrgia viu al cor de Ciutat Vella. Hem arribat a l’edició del 2017 i ja està tot preparat: un cop més, si vols teatre jove, de proximitat, valent i interessant, el trobaràs entre els dies 28 d’abril i 2 de juny. Tots els dimecres, dijous i divendres, a les 21 h, es representarà una obra.

Algunes de les que ja estan anunciades i programades són, per exemple, aquestes. El 26 de maig pujarà a l’escenari ¿Y si?, produïda per la companyia Toc Toc Theatre, que tracta sobre dos personatges diferents en tot que busquen punts en comú per aconseguir la pau entre els dos. I el 13 de maig, tindreu Impromàgia, una fusió de màgia i improvisació teatral pensada per sorprendre tota la família. Més opcions: A peace of breath, una obra d’Eva Bellart sobre com tenir control del cos i de l’entorn, o Conferencia sobre la lluvia, inspirada en un text de l’escriptor mexicà Juan Villoro.

Trobareu més informació al web del Centre Cívic Drassanes. No hi ha cap excusa per no viure el teatre de prop.


No hay comentarios: