lunes, 7 de septiembre de 2015

La mexicana Angélica Chávez, en una expo colectiva en Igualada

La sala Artèria d'Igualada estrena temporada amb una nova exposició conjunta amb el CACiS (Centre d´Art Contemporani i Sostenibilitat). La mostra, anomenada [INTER]CANVI, Artistes internacionals de CACiS, s'inaugurarà el dijous 10 de setembre a les 20:00 i romandrà oberta fins el 17 d'octubre. 
 El centre d’art contemporani i sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç organitza [INTER]CANVI, programa d’exposicions en altres espais, galeries i centres expositius nacionals i internacionals per a la difusió dels nous llenguatges contemporanis relacionats amb l’ecologia i el medi natural. Aquesta exposició ens mostra el treball de 19 artistes compromesos amb l’entorn que reivindiquen un canvi de model. 
Cada autor escollit interpreta la realitat des de diferents àmbits de la creació, des de l’observació, des de la crítica; a partir de tècniques i expressions personals ens parlen del seu entorn i de les singularitats d’un món global. Els autors que exposen són Antonio de Almeida (Brasil) - Hélène Barrier (França) - Sofia Beneteau (França) - Angélica Chávez¨(Mèxic) - Vagaram Choudhari (Índia) - Florencia De Titta (Argentina) - Masaya Eguchi (Japó) - Rosa Gema (Argentina) - Kataro Isobe (Japó) - Hiroomi Ito (Japó) - Mari Ito (Japó) - Lucia Loren (Espanya) -Tatiana Méndez - (Argentina), Mitsuki Noguchi (Japó) - Ruben Ochoa (Mèxic) - Tomokazu Shimizu (Japó) - Snowy (Xina) - Naomi Hermanus i Ruben van Kleveren (Holanda).

No hay comentarios: