viernes, 13 de marzo de 2015

Inscríbete a los talleres de Casa Mèxic Barcelona

Pueden anotarse ya en Casa Mèxic Barcelona (C/ Pavía 72) o en el Centre Cívic Cotxeres de Sants (C/ Sants 79) a los talleres que el próximo trimestre tendrán lugar en nuestro centro cultural.
Más información en el correo info@mexcat.org y en el teléfono 93 298 95 63.

DIBUIX: TECNIQUES D'IL·LUSTRACIÓ                        
Dimarts, de 19 a 20.30 h (10 s.), 56 €
Aprèn els conceptes bàsics, trucs, tècniques i recursos imprescindibles per començar a il·lustrar mitjançant l'ús de diferents suports i pigments. No fa falta tenir molta habilitat. Treballarem la teva creativitat i diverses tècniques per plasmar una idea i obtenir resultats interessants a l'hora d'il·lustrar. Temes: composicions, narrant històries amb material de reciclatge i pigments, il·lustració infantil, transferència de imatges, creant un àlbum il·lustrat, targetes Pop Up i estructures de paper...

HISTÒRIA DE L'ÒPERA A TRAVÉS DELS SEVES OBRES BÀSIQUES                
Dilluns, de 17 a 18.30 h (9 s.), 66 €
En aquest curs aprendrem a conèixer l'òpera i la seva història, visualitzant en dvd fragments dels més conegudes, els cantants més coneguts i compararem versions. El taller és realitza a la sala d'audiovisuals de Casa Mèxic, en pantalla gran. Gaudeix de l'òpera com si fossis al cinema.

RUTES PER BARCELONA. LLEGENDES, HISTÒRIES I PERSONATGES DE LA CIUTAT DE BARCELONA
1.   Sants
2. De Sants al portal de Sant Antoni
3. El Raval
4. El barri gòtic
5. El Born
6.Gràcia
Dissabtes, de 17 a 18.30 h (6 s.), 41 €
Inici: 11 d’abril


FOTOGRAFIA: NARRATIVES VISUALS                   
Dissabtes, de 10.30 a 12 h (9 s.), 68 €
Es tractaran temes enfocats al fotoperiodisme, la narrativa a traves de la imatge, publireportajes, fotografia social, i producte com a mitjà de comunicació. Farem sessions de camp i a l’aula per treballar la llum, la composició etc.

QUI CANTA ELS SEUS MALS ESPANTA
Dimecres, de 19 a 20.30 h (10 s.)
C/Pavia 72 (local 3). 64 €
Taller per aprendre conceptes bàsics de música: entonació, impostació, afinació. Aprendrem a respirar de manera correcta i a vehicular la veu per aconseguir el so desitjat. Ens divertirem fent música amb la veu, aprendrem cançons senzilles, treballarem la veu de forma singular, en conjunt i en forma coral, i també com a solistes. Finalment, participarem en un assaig coral conjunt per si tenim ganes de continuar estudiant. Un taller pensat per a la gent que vol cantar a la dutxa, però bé.
SALSA
Dilluns, de 19 a 20.30h (9 sessions)
C/Pavia 72 (local 3). 60
Taller per aprendre a ballar salsa a l'estil Los Angeles. El mestre ens ensenyarà els passos bàsics d'aquest conegut ball caribeny, i practicarem en parelles per aprendre a moure'ns amb ritme i sensualitat. Adequat per mantenir-se en forma!

No hay comentarios: