martes, 20 de enero de 2015

El Teatre ETC de Vic programa una obra del mexicano David Eulade

El próximo 31 de enero, el ETC Teatre de Vic programa la obra "La grandeza de ser uno entre tantos", texto original e inédito del mexicano David Eudave. La obra podrá verse a partir de las 21:30 de la noche en este teatro de Vic, interpretada por la compañía LAminimAL.
Dice la web: "La grandesa d’ésser un entre tants" és un text inèdit del dramaturg mexicà David Eudave, creat per treballar amb els Sistemes Minimalistes Repetitius. La trama gira al voltant de tres històries que enfoquen diversos àmbits d’un tema molt humà: la coacció. Tres experiències d’interacció viscudes per un grup molt heterogeni d’homes i dones que proven d’afrontar les dificultats dins del sistema que els
envolta. En escena, actors i actrius, directora i equip tècnic, construeixen l’espectacle a cada funció. Cada escena posseeix dues possibilitats de continuïtat. L’ordre de les escenes es canvia a cada representació, tot es fa en directe. Des de la banda sonora tocada i cantada en escena, fins a la il•luminació, tot pot variar i agafar protagonisme en qualsevol moment.

No hay comentarios: