miércoles, 19 de noviembre de 2014

Bodegas Torres colabora en una casa de acogida infantil en Jalisco

Cellers Torres col·labora, a través de la seva fundació, en la construcció d’una casa d’acollida per a nenes en situació de desemparament i desprotecció familiar a la ciutat mexicana de Guadalajara, amb una aportació de 275.000 EUR (350.000 $). És un projecte de l’associació sense ànim de lucre ‘Casa Hogar Alegría’, amb l’objectiu de crear una llar que doni alberg i formació integral a 50 nenes desprotegides, una xifra que podria augmentar fins a 150, per fomentar el seu desenvolupament i garantir la seva integració social i laboral en el futur. Miguel A. Torres, president de la companyia, ha posat la primera pedra d’aquest nou centre de l’associació mexicana –que ja compta amb dues cases d’acollida a la ciutat de Toluca–, en el que també han participat els socis de Bodega la Negrita, distribuïdor de Torres a Mèxic, Rodolfo González, Guadalupe Carmona, Eduardo Rodríguez i Jaime Cristo. 
L’acte, celebrat la setmana passada, va reunir unes 60 persones entre autoritats locals, benefactors del projecte i periodistes. A Mèxic, la F
undació Miguel Torres també ha col·laborat en dos altres projectes socials a la capital del país, concretament en la construcció, el 2002, d’una casa d’acollida per a nens sense sostre de la ‘Congregación Madre de Desamparados y San José de la Montaña’ i en l’adaptació d’aquest centre, dos anys més tard, per atendre menors amb osteogènesis imperfecta, gestionat per l’associació ‘Angelitos de cristal’. La Fundació Miguel Torres, creada el 1986 i presidida per Waltraud Maczassek, esposa de Miguel A. Torres, participa en nombrosos projectes socials impulsats per organitzacions públiques i privades d’arreu del món, aportant una mitjana de 200.000 EUR (250.000 $) anuals. Des del 2001, la fundació ha orientat els ajuts a projectes destinats a la protecció de la infància mitjançant la construcció de centres educatius i cases d’acollida per a nens orfes en risc d’exclusió social. 
Amb aquest nou projecte de ‘Casa hogarAlegría’, ja són 14 els projectes que ha desenvolupat a països com Burkina Faso, Filipines, Xile, Espanya, l’Índia, els Estats Units, la Xina, Bèlgica, el Brasil i Mèxic. També col·labora amb organitzacions que recapten ajuts per atendre les víctimes de desastres naturals, com per exemple el terratrèmol a la Xina el maig del 2008 o l’huracà a Cuba l’octubre del 2012, i amb bancs d’aliments.

No hay comentarios: