lunes, 29 de septiembre de 2014

Magdalena Salazar y su "Anatomía de los instrumentos musicales", en Terrassa

Dentro de los talleres que propone la Escuela Espai de Música de Terrassa Esmut, la escultora y pintora poblana Magdalena Salazar se adentra en el mundo de la música, con el taller “Anatomia dels instruments musicals". 
Coneixem els instruments musicals perquè els toquem, els hem vist o simplement els hem escoltat en concerts, en enregistraments, etc. Però, coneixem les seves formes? La pintora i escultora Magdalena Salazar proposa aquest taller perquè aprenguis a dibuixar els instruments musicals i coneguis a fons la seva anatomia. 
Magdalena Salazar
Nascuda a Mèxic (Puebla), l’any 1951, resident a Terrassa des de 1979, va realitzar estudis superiors de pintura i escultura a l’escola de Belles Arts de Puebla. – L’any 1973 se li concedeixen les claus de la seva ciutat natal, que és la cèdula real. – Exposició individual d’escultura a l’escola de Belles Arts, any 1973 i en el CENCH – 3er. Premi nacional d’Escultura l’any 1974 – Valor Juvenil a l’any 1974 – Participant en la 1a Biennal juvenil en l’any 1976. – 25 exposicions col · lectives a Mèxic. – Exposició individual a l’any a la casa de la cultura de Puebla l’any 1978 – A la seva arribada a Espanya ha realitzat tallers per a nens i adults, continuant amb aquesta activitat en l’actualitat. – L’any 2005 exposa individualment a els Amics de les Arts de Terrassa. – Participant en 15 exposicions individuals a Terrassa.
TEMARI 
1. La base de tot: les línies de ritme. 
2. Cossos geomètrics. 
3. Mesurar l’espai. 
4. Les formes del teu instrument musical. 
5. El violí, la guitarra, etc 
6. El piano que cau: la relació entre l’espai i un objecte. 
7. Les ombres a la taula de billar. 
8. Un instrument per emmarcar. 
La durada del taller serà de 16 h. distribuïdes a raó d’una sessió de 2h. / setmana. 

No hay comentarios: